+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ευχαριστήρια Επιστολή από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Ευχαριστήρια Επιστολή από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

 

Η κοινωνική υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά αποτελεί σημαντικό μέρος της συνολικής φιλοσοφίας της κατασκήνωσής μας και αναπόσπαστο τμήμα της λειτουργίας μας. Κάθε καλοκαίρι ως έμπρακτη έκφραση της φιλοσοφίας μας προσφέρουμε δωρεάν συμμετοχή στα κατασκηνωτικά μας προγράμματα σε παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία διάφορων φορέων, μεταξύ των οποίων το «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης».

Η ευχαριστήρια επιστολή που προσφάτως λάβαμε από τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο, μας συγκίνησε ιδιαίτερα καθώς η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι η ικανοποίηση των παιδιών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κατά συνέπεια η συνολική ικανοποίηση της διοίκησης του συνεργαζόμενου φορέα. Θεωρούμε πολύτιμο το έργο που επιτελείται στο «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης» και θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στην υλοποίησή του.

Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την επιστολή:

<<Αξίζει να γνωρίζετε πως τα παιδιά μας, με συγκίνηση και ενθουσιασμό μας μετέφεραν τις θετικές εμπειρίες που περιελάβανε το καθημερινό κατασκηνωτικό τους πρόγραμμα. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και τα παιδιά, το ενδιαφέρον, η στήριξη και η φροντίδα που τους παρέχετε. Τα ίδια τα παιδιά έχουν δημιουργήσει ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρις ότου βρεθούν πάλι κοντά σας>>.

Επαμεινώνδας Λοράνδος

Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Βάρης &

Στέγης Νέων Αθηνών

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής  -  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ "ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΒΑΡΗΣ"