+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το Sportcampkids στο συνέδριο της ICF- Παγκόσμια Ένωση Κατασκηνώσεων

Το Sportcampkids στο συνέδριο της ICF- Παγκόσμια Ένωση Κατασκηνώσεων

Το SportcampKids ταξίδεψε στην Ταραγόνα της Ισπανίας για το συνέδριο της ICF- Παγκόσμιας Ένωσης Κατασκηνώσεων, με εκπροσώπους του την αρχηγό της κατασκήνωσης κα Αναστασία Μπούκα και τον υπαρχηγό  κ. Θάνο Κωτσάκη.

Το συνέδριο αυτό, πρόκειται για μια συνάντηση όλων των μελών- χωρών της Παγκόσμιας Ένωσης Κατασκηνώσεων με μότο "Fem pinya! - Come Together to Rise Higher".

Μέσα από αυτή τη συνάντηση τονίζεται η σημασία της συνεργασίας και της κοινότητας, του συνδυασμού των αντίστοιχων δυνατοτήτων των συμμετεχόντων για την επίτευξη  σπουδαίων πράγματων. Είναι μια σπάνια αλλά και φοβερή συνάντηση, με άτομα απ'όλο τον κόσμο που πιστεύουν με πάθος στην ικανότητα μιας εμπειρίας κατασκήνωσης  στο οτι  μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη των κατασκηνωτών και του προσωπικού. Είναι εκπληκτκό πως μέσα στον χώρο του συνεδρίου ακούγονται διαφορετικοί τρόποι, μέθοδοι, απόψεις, όπου όλοι οι επαγγελαμτίες θέλουν να εφαρμόζουν ώστε να πετύχουν τον κοινό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να γίνουν καλύτερες οι κοινωνίες μέσω των κατασκηνώσεων.

 

Το SportcampKids για ακόμη μια φορά ακολουθεί όλα τα δρώμενα κι ενημερώνεται για να προσφέρει τις υπηρεσίες που αξίζουν σε όλα τα παιδιά!

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.