+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Γίνε ομαδάρχης στη Sportcamp!

Γίνε ομαδάρχης στη Sportcamp!

Αν είσαι νέα ή νέος άνω των 18 ετών, έχεις θετική ενέργεια, αγαπάς τα παιδιά, τον αθλητισμό και τη φύση, μπορείς να γίνεις ομαδάρχης στη Sportcamp!

Η κατασκήνωση Sportcamp, προσκαλεί όλους εσάς που διαθέτετε αφοσίωση και μέριμνα για τα παιδιά, να δηλώσετε συμμετοχή και να εργαστείτε μαζί μας σε ένα φιλικό, καταπράσινο περιβάλλον! 

Οι ομαδάρχες μας διακρίνονται για το ήθος και την υπευθυνότητα με την οποία λειτουργούν και συνεργάζονται με τους μικρούς μας φίλους.

Η ομάδα στελεχών μας λειτουργεί βάσει του οργανογράμματος της κατασκήνωσης με διακριτούς ρόλους :

          Αρχηγός

          Υπαρχηγοί

          Κοινοτάρχες

          Ομαδάρχες

 πάντα υπό την προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση του «Μεγάλου Αρχηγού» Σπύρου Καραβούλη.

Η εξέλιξη των στελεχών σε μια κατασκήνωση από τη θέση του  ομαδάρχη σε μια μεγαλύτερη βαθμίδα αποτελεί έναν ζωτικό πυλώνα για την ευημερία και την ανάπτυξη της κοινότητας μας. Σε μια κατασκήνωση, η εξέλιξη αυτή είναι ουσιώδης, καθώς ενισχύει τη συνοχή, την ικανότητα διαχείρισης και τη δημιουργικότητα μας.

Τα στελέχη μας αποτελούν την καρδιά της κατασκήνωσης και ο τρόπος με τον οποίο ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε την εξέλιξη τους καθορίζει το πνεύμα και την επιτυχία της κατασκήνωσής μας. Καθώς οι άνθρωποί μας εξελίσσονται, η κατασκήνωση μας εξελίσσεται επίσης, γίνεται πιο δυναμική, πιο ανοιχτή στην καινοτομία και την αλληλεπίδραση.

Ένα από τα πιο ζωντανά παραδείγματα της κατασκήνωσής μας αποτελεί η αρχηγός μας, κα. Αναστασία Μπούκα. Εισήχθη στην κατασκήνωση ως ομαδάρχισσα και η αγάπη της για την SPORTCAMP και για τα παιδιά την οδήγησε σήμερα να διευθύνει όλη την κατασκήνωση και να είναι υπεύθυνη για τη σωστή λειτουργία της.

Εντάξου στο εξαιρετικό δυναμικό μας και συνδύασε το καλοκαίρι σου με μια όμορφη απασχόληση μέσα στη φύση, ζώντας χαρούμενες στιγμές και αποκτώντας ποικίλες εμπειρίες.

Οι αιτήσεις για το Καλοκαίρι του 2024 ξεκίνησαν και μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Στείλε μας την αίτησή σου και ζήσε μια ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία!