+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τηλεφωνική Επικοινωνία

Για την γρήγορη και άμεση προσαρμογή των παιδιών στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα και για συναισθηματικούς κυρίως λόγους, η τηλεφωνική επικοινωνία των κατασκηνωτών μας με τους γονείς τους ξεκινά από την δεύτερη ημέρα της κατασκήνωσης.

Οι κατασκηνωτές μπορούν να επικοινωνούν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω προπληρωμένης κάρτας την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από την κατασκήνωσή μας την ημέρα άφιξης.

Κάθε ομάδα θα έχει συγκεκριμένη ώρα επικοινωνίας, ώστε να μην χάνουν τα παιδιά χρόνο από το παιχνίδι τους. Οι κατασκηνωτές ενημερώνουν τους γονείς για την ώρα που θα επικοινωνούν μαζί τους από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα! 

Οι κατασκηνωτές μικρότερης ηλικίας, τηλεφωνούν με την βοήθεια του ομαδάρχη. Για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα των κατασκηνωτών, η κατασκήνωση με υπευθυνότητα  επικοινωνεί άμεσα με τους γονείς των παιδιών!

Αναφορικά με την χρήση των κινητών τηλεφώνων ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Η χρήση κινητού τηλεφώνου στον χώρο της SPORTCAMP γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του κατασκηνωτή και ουδεμία ευθύνη φέρει η κατασκήνωση, σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας της συσκευής.
  • Τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται μόνο τις προκαθορισμένες ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας, ενώ την υπόλοιπη ημέρα καθώς και κατά την διάρκεια της νύχτας, τα κινητά αποθηκεύονται  από τους ομαδάρχες στα χρηματοκιβώτια που διαθέτουμε σε κάθε δωμάτιο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη της κατασκήνωσής μας, παρακαλούμε καλέστε στην γραμματεία της κατασκήνωσής μας, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε. Για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου και για την εύρυθμη λειτουργία μας, η δυνατότητα επικοινωνίας των γονέων με τα παιδιά μέσω του τηλεφώνου της κατασκήνωσης περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτων και σοβαρών γεγονότων.