+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΓΙΑΤΙ SPORTCAMP

Tο SPORTCAMP εδώ και σχεδόν μισό αιώνα αποτελεί την ιδανική επιλογή των γονιών και  παιδιών για να αγαπήσουν την εμπειρία της κατασκήνωσης!

Κύριο μέλημα μας είναι η κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την επαφή τους με τον αθλητισμό και την διαβίωσή τους κοντά στη φύση.

"Οι Αξίες μας" 

Ο σκοπός μας είναι οι κατασκηνωτές...

να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση, την ατο µική πρωτοβουλία και το ήθος τους

 να διδαχθούν τον αλληλοσεβασ µό, την αλληλεγγύη και την ευγενή άµιλλα

 να ενθαρρύνουν την ανεξαρτησία και αυτονο µία τους

 να δη µιουργήσουν ισχυρούς δεσ µούς φιλίας

να κάνουν τον αθλητισµό τρόπο ζωής!

 

 "Η ομάδα μας είναι η δύναμη μας!" 

Τα στελέχη της SPORTCAMP εξασφαλίζουν στιγµές διασκέδασης και εγγυώνται την ασφαλή διαβίωση των παιδιών κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου. Η οµάδα µας απαρτίζεται από νέους, καταρτισµένους ανθρώπους και έµπειρους επαγγελµατίες, µε πολυετή συνεργασία µε την κατασκήνωσή µας.

Παιδαγωγοί, γυμναστές και νέοι που εργάζονται με παιδιά, με κέφι και ενθουσιασμό, συνθέτουν μια δυνατή ομάδα! Κοντά στους κατασκηνωτές και τα στελέχη της κατασκήνωσής µας βρίσκεται, ο Μεγάλος Αρχηγός και Διευθύνων Σύμβουλος της SPORTCAMP, Σπύρος Καραβούλης, ώστε να τους συµβουλεύει καθηµερινά και να επιβλέπει την οµαλή λειτουργία της κατασκήνωσης.

Καθώς τα περισσότερα στελέχη μας είναι παλαιοί κατασκηνωτές μας βρίσκονται κοντά και κατανοούν τις ανάγκες κάθε κατασκηνωτή. Είναι νεαροί ενήλικες, γυμναστές και παιδαγωγοί με κύριο μέλημα την φροντίδα των παιδιών.

Η ομάδα στελεχών μας λειτουργεί βάσει του οργανογράμματος της κατασκήνωσης με διακριτούς ρόλους :

          Αρχηγός

          Υπαρχηγοί

          Κοινοτάρχες

          Ομαδάρχες

Τα στελέχη, ανάλογα με την ιεραρχική τους θέση, εποπτεύουν τις ομάδες και τις κοινότητες που τους αντιστοιχούν, φροντίζοντας για την ορθή υλοποίηση του προγράμματος σύμφωνα με τις υποδείξεις αρχηγού και υπαρχηγών.  

Ειδικά στελέχη πλαισιώνουν την ομάδα, μεταξύ αυτών :

       ♦   γυμναστές

       ♦   ναυαγοσώστες

       ♦   εικαστικοί

       ♦   μουσικοί

       ♦   εμψυχωτές

       ♦   τεχνικοί

Η εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης πιστοποιείται με την παρουσία γιατρού και νοσηλευτικού προσωπικού, εξασφαλίζοντας έτσι την συνεχή ιατρική παρακολούθηση των παιδιών. Τέλος, το έμπειρο προσωπικό της γραμματείας και του τηλεφωνικού κέντρου της κατασκήνωσης συντελεί στην αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ γονιών και παιδιών σε καθημερινή βάση. 

 

 "Η Προσωπική Ενασχόληση"

 Η προσωπική ενασχόληση των στελεχών μας και η ατομική φροντίδα κάθε κατασκηνωτή αποτελεί κύριο μέλημα μας. Επιλέξαμε να υποδεχόμαστε έναν περιορισμένο αριθμό κατασκηνωτών  σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο προσφέροντας ένα ποιοτικό πρόγραμμα και μια οργανωμένη λειτουργία. Γι΄ αυτό ξεχωρίζουμε και μας αγαπούν γονείς και κατασκηνωτές.
Ο κατασκηνωτικός θεσμός για εμάς αποτελεί φυσική συνέχεια του οικογενειακού θεσμού και αυτό διαφαίνεται από τη συνεχή προσωπική ενασχόλησή μας με παιδιά και γονείς καθ΄ όλη τη διάρκεια της κατασκήνωσης.
Φιλοσοφία μας είναι να γνωρίζουμε προσωπικά την οικογένεια κάθε κατασκηνωτή και να δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς, ώστε γονείς και παιδιά να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον και όλοι μαζί να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές και να δημιουργούμε στους μικρούς μας φίλους μοναδικές αναμνήσεις!

 "Οι σύγχρονες και φιλόξενες εγκαταστάσεις μας!"

Η  αθλητική  παιδική κατασκήνωση Sportcamp, βρίσκεται σε μια μαγική καταπράσινη περιοχή  στο Λουτράκι Κορινθίας. 

Το Σύγχρονο Σύμπλεγμα Εγκαταστάσεων του Sportcamp διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο, ποιοτικών προδιαγραφών HACCP, με μενού  παρασκευασμένο με αγνά υλικά και σπιτική φροντίδα.

Ο  σχεδιασμός των εγκαταστάσεων διαμονής δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί τους κατασκηνωτές μας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον μέσα στη φύση!

Οι μικροί μας φίλοι εδώ έχουν την μοναδική δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τα αγαπημένα τους αθλήματα σε εγκαταστάσεις αγωνιστικών προδιαγραφών.

 

"Εύκολη Πρόσβαση"

H Sportcamp βρίσκεται σε μια μαγική καταπράσινη περιοχή στο Λουτράκι Κορινθίας. Απέχει λιγότερο από μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω της Αττική Οδού, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, καθώς και οποιουδήποτε άλλου Μέσου Μαζικής Μεταφοράς επιλέξετε.

Το Σύγχρονο Σύμπλεγμα Εγκαταστάσεων του Sportcamp διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο, ποιοτικών προδιαγραφών HACCP, με μενού  παρασκευασμένο με αγνά υλικά και σπιτική φροντίδα.

Ο  σχεδιασμός των εγκαταστάσεων διαμονής δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί τους κατασκηνωτές μας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον μέσα στη φύση!

 

 "Υγεία και Ασφάλεια"

Με το αίσθημα της ευθύνης, το οποίο μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια,  σας ενημερώνουμε ότι η κατασκήνωση SPORTCAMP  έχει προσαρμόσει  τη λειτουργία της στις νέες συνθήκες της ζωής όλων μας και έχοντας ως κύριο μέλημά της,  την υγεία και ασφάλεια των κατασκηνωτών και των εργαζομένων.Η τήρηση των οδηγιών για την λειτουργία κατασκηνώσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είναι για εμάς δέσμευση! Η πιστή εφαρμογή τους καθώς και η τήρηση επιπλέον διαδικασιών της Sportcamp, διασφαλίζουν μια  ομαλή κατασκηνωτική εμπειρία.

 

 

 

Κατασκήνωση Sportcamp

Η κορυφαία επιλογή για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ