+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ιούνιος στη SPORTCAMP!

Παιδιά, ήρθε η ώρα! Τον Ιούνιο πάμε SPORTCAMP

Οι πόρτες της περιπέτειας ανοίγουν τον Ιούνιο και η αθλητική κατασκήνωση SPORTCAMP ανυπομονεί να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της να δώσουν ζωή και παλμό την καινούργια καλοκαιρινή περίοδο.

Τι καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου από την μοναδική περιπέτεια της  κατασκήνωσης την περίοδο του Ιουνίου; Οι φίλοι μας που θα επιλέξουν να περάσουν την περίοδο του Ιουνίου κοντά μας, θα γίνουν οι πρώτοι που θα κολυμπήσουν στις πισίνες του SPORTCAMP, οι πρώτοι που θα στρώσουν τα σεντόνια τους στα σπιτάκια, οι πρώτοι που θα νιώσουν την μοναδική κατασκηνωτική εμπειρία της SPORTCAMP.

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που ο ήλιος αρχίζει να χαμογελά περισσότερο, και τα δέντρα είναι σε πλήρη ανθοφορία. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά του να περνάς τις μέρες σου κάτω από τον ζεστό ήλιο, περιτριγυρισμένος από τη φύση που περικλείει την κατασκήνωση μας.

Ο Ιούνιος μας χαρίζει την ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσουμε τις δραστηριότητές μας έξω. Όχι πολλή ζέστη, ακριβώς όπως το θέλουμε!

Και τι δραστηριότητες λέτε; Ε, από όλα φυσικά! Πεζοπορία, κολύμπι, παιχνίδια, κατασκευές, και πολλά άλλα! Και το καλύτερο; Όλα αυτά σε παρέα με παλιούς και νέους φίλους που θα κάνουν την εμπειρία σου ακόμα πιο αξέχαστη!

Οπότε, αγαπητέ φίλε της SPORTCAMP, ανακάλυψε τον Ιούνιο στην κατασκήνωση μας και ζήσε μια μοναδική περιπέτεια που θα σου μείνει αξέχαστη! Ο καιρός είναι τέλειος, οι δραστηριότητες είναι άπειρες και η διασκέδαση είναι εγγυημένη! Τι περιμένεις; Κάνε την καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι σου και ζήσε αξέχαστες στιγμές στη SPORTCAMP τον Ιόνιο!

Τέλος, για τους φίλους μας που μένουν κοντά στην κατασκήνωση μας και επιθυμούν να περνούν την νύχτα στο σπίτι τους, σας περιμένουμε να παίξετε και να διασκεδάσετε μαζί μας κατά τη διάρκεια της ημέρας στο πρόγραμμα Day Camp. Το ημερήσιο πρόγραμμα Day Camp απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 6-10 ετών και  αποτελεί ιδανική λύση για τους εργαζόμενους γονείς για τις πρωινές ώρες. Τα παιδιά βιώνουν την ημερήσια κατασκηνωτική εμπειρία, συμμετέχουν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κοινωνικοποιούνται καθώς συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες.