+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Νέα χρονιά! Η ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους!

Το 2022 μας αποχαιρετά γεμάτο αναμνήσεις, στιγμές που θα κρατήσουμε στις καρδιές μας και που χάρη σε αυτές γίναμε σοφότεροι.

Η νέα χρονιά έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές και είναι η περίοδος για να θέσουμε νέους στόχους, που ίσως την προηγούμενη χρονιά δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ή  αναθεωρήσαμε και  ζητάμε νέα πράγματα.

Μικροί και μεγάλοι, προετοιμάζονται και θέτουν τον πήχη  ψηλότερα, δημιουργώντας τη βάση για την επίτευξη των ονείρων τους. Μια τέτοια διαδικασία σίγουρα είναι μια διδαχή, καθώς μέσα από αυτήν αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του εαυτού μας και ανακαλύπτουμε πτυχές του στο πέρασμα του χρόνου που ίσως παλαιότερα δεν φανταζόμασταν.

Οι στόχοι και οι  προσδοκίες που δημιουργούμε καλό θα ήταν να είναι ρεαλιστικοί. Η ειλικρινής στοχοθεσία είναι αναγκαία μιας και με αυτόν τον τρόπο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πραγματώσουμε το επιθυμητό και λιγότερες να απογοητευτούμε.

Οι σκέψεις  και τα πλάνα μας μπορεί να είναι  βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα, το βέβαιο είναι όμως πως η έλευση του νέου έτους είναι ιδανική για να ορίσει την αφετηρία τους.

Είναι σημαντικό πως και τα μικρά σταθερά βήματα εξέλιξης είναι σπουδαία! Αυτά είναι που μας οδηγούν με ασφαλές τρόπο στο να πετύχουμε όσα το μυαλό μας έχει φανταστεί. Πολλές φορές είναι καλύτερο να είμαστε τυπικοί στην εξέλιξή μας, από το να κάνουμε άλματα που ίσως κρύβουν ‘’τρικλοποδιές’’.

Φανταστείτε τον εαυτό σας έχοντας πραγματοποιήσει όλα αυτά που επιθυμείτε! Η αίσθηση θα σας δώσει δύναμη να φτάσετε ακόμα πιο κοντά! Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία είναι συστατικά απαραίτητα για βγει πετυχημένο κάθε αποτέλεσμα. Στοχεύστε σε αυτά που θέλετε με υπομονή κι επιμονή και η προσπάθεια σας θα ανταμειφθεί.

Το 2023 είναι προ των πυλών, περιμένοντας από εσάς να μοιραστείτε και να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ονειρευτείτε, εστιάστε σε όσα η καρδιά και ο νους σας λαχταρούν και κάντε αυτή τη χρονιά να αξίζει. Κάντε τον εαυτό σας υπερήφανο, και μην αφήνετε τα θέλω σας παραμερισμένα.

Η χρονιά αυτή να είναι μόνο η αρχή για πολλές προσωπικές επιτυχίες!