+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Καλή Σχολική Χρονιά 2021-2022!

Καλή Σχολική Χρονιά 2021-2022!

13 Σεπτεμβρίου χτυπά το 1ο κουδούνι!

Νέα σχολική χρονιά! Είστε έτοιμοι για επιστροφή στα θρανία;
Ανυπομονείτε να ακούσετε το πρώτο κουδούνι;
Με τα σακίδια μας φορτωμένα από τις καλοκαιρινές περιπέτειες και αναμνήσεις είστε έτοιμοι να πιάσετε χαρτί και μολύβι;

Αυτή η χρονιά είχε πολλές προκλήσεις για όλα τα μαθητούδια, αλλά αντεπεξήλθαμε και γίναμε ακόμη πιο δυνατοί από ποτέ!
Μετά από μια περίοδο εκτεταμένης αβεβαιότητας, νιώθουμε αισιοδοξία και επιστρέφουμε στα θρανία εφοδιασμένοι με ενδυναμωμένη αλληλεγγύη, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυξημένη κοινωνική υπευθυνότητα.

Κατανοούμε την δύσκολη περίοδο που έχει προηγηθεί, αλλά όπως μάθαμε και κατά την διαμονή μας στην αθλητική παιδική κατασκήνωση Sportcamp, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις προκλήσεις μαζί ενωμένοι. «Ένας για άλλους, και όλοι για έναν» ! Σε συνεργασία με τους φίλους μας, μπορούμε όλα να τα καταφέρουμε. Η ομαδικότητα και η θέληση είναι κύρια συστατικά της επιτυχίας.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι πάντα δύσκολη. Η ανασφάλεια για το άγνωστο μπορεί να συντελέσει σαν ανασταλτικός παράγοντας αλλά σκεφτείτε ότι ξεκινάτε μια καινούργια περιπέτεια! Δείτε την θετική πλευρά ότι θα είστε ξανά με τους συμμαθητές σας, με την αγαπημένη σας δασκάλα ή δάσκαλο και θα επανέλθετε στις δραστηριότητες σας. Θα επιστρέψετε στην κανονικότητα σας και στις αθλητικές ενασχολήσεις που τόσο πολύ αγαπάτε. Μετά από τόση προπόνηση και παιχνίδια κατά την κατασκηνωτική σας περίοδο, είστε έτοιμοι θα διαπρέψετε στα αθλήματα που θα συμμετάσχετε. Έχετε σκληραγωγηθεί και κάθε μέρα που περάσατε στην κατασκήνωση, δεμένοι με την ομαδούλα σας και τους καινούργιος σας φίλους να σας συντροφεύουν, έχει συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Είστε έτοιμοι να καθίσετε στο θρανίο σας με αυτοπεποίθηση!

Η ομάδα μας θέλει να σας ευχηθεί μέσα από καρδιάς:
Καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη, πρόοδο, δύναμη, δημιουργία, χαρά!
Καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες!
Με επιμονή και υπομονή να κατακτήσετε γνώσεις και να καλλιεργήσετε τις δεξιότητες σας.

Sportcamp Kids είμαστε κοντά σας όλη την χρονιά και ανυπομονούμε να σας καμαρώσουμε να προχωράτε δυναμικά στο στίβο της ζωής!
Οι αναμνήσεις θα σας συντροφεύουν πάντα και όνειρα είναι μπροστά!
Εις το επανιδείν μέχρι τo επόμενο καλοκαίρι....