+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Έναρξη Β' Κατ/κης Περιόδου

Έναρξη Β' Κατ/κης Περιόδου

Με χαρά σας περιμένουμε την Β΄κατασκηνωτική μας περίοδο 2021 για να ζήσουμε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι!

Ημέρα Άφιξης: Παρασκευή 16.07.2021

Sportcamp Kids,

Έχετε ετοιμάσει τις βαλίτσες σας; Είστε έτοιμοι για ατελείωτο παιχνίδι, νέες αθλητικές δραστηριότητες και νέους φίλους; 
Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να προετοιμάσετε κατάλληλα τον ερχομό σας!  

H SPORTCAMP και φέτος θα λειτουργήσει τηρώντας όλα τα νέα μέτρα, έχοντας ως κύριο μέλημά της την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας κατασκηνωτών και εργαζομένων!

  • Η διαδικασία άφιξης και αναχώρησης των κατασκηνωτών θα πραγματοποιείται σε προγραμματισμένο ωράριο.

  •  Τα στελέχη κατασκήνωσης θα υποδέχονται τα παιδιά την ημέρα της άφιξης σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Θα εισέρχεται ένας γονέας ανά κατασκηνωτή, ο οποίος θα φορά υποχρεωτικά μάσκα και δεν θα εισέρχεται στον χώρο της κατασκήνωσης.

  • Κατά την άφιξή τους οι κατασκηνωτές θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά αρνητικό αποτέλεσμα rapid test από πιστοποιημένο εργαστήριο το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 24 ωρών.

  • Απαγορεύονται αυστηρά οι επισκέψεις και οι έξοδοι κατασκηνωτών.

  • Σε περίπτωση που κάποιος κατασκηνωτής εμφανίσει συμπτώματα, αξιολογείται από τον ιατρό της κατασκήνωσης. Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να αποχωρήσει από την κατασκήνωση ενημερώνονται οι γονείς, ώστε να τον παραλάβουν.

  • Οι κατασκηνωτές που αποχωρούν μπορούν να επιστρέψουν μετά από 48 ώρες, εφόσον προσκομίσουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού τεστ.

  • Όσον αφορά το πρόγραμμα, της δραστηριότητες και τη συνολική λειτουργία της κατασκήνωσης ακολουθούνται οι Σχετικές οδηγίες για την Λειτουργία Κατασκηνώσεων από τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης:

  • Οι κατασκηνωτές θα πρέπει να έχουν μάσκες σε αριθμό ανάλογο με τις ημέρες παραμονής τους.
  • Κατά την άφιξή τους οι κατασκηνωτές χρειάζεται να διάθέτουν και να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου με rapid test, το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την πρεσέλευσή τους. Αναζητήστε το Κέντρο που σας εξυπηρετεί εδώ:https://www.vriskodiagnostiko.gr/
  • Κατά την άφιξη θα πρέπει να προσκομιθεί υπογεγγραμένο το Έντυπο Δήλωσης Υγείας Κατασκηνωτή. Βρείτε την εδώ!

Πώς ερχόμαστε στην κατασκήνωση SPORTCAMP; ► Δείτε τον χάρτη εδώ

Τί θα πρέπει να έχουμε μαζί μας; ► Απαραίτητα είδη! Αντηλιακό, Καπέλο, Χαρτζιλίκι, Σκουφάκι πισίνας  ► Δείτε αναλυτικά εδώ     

... και μην ξεχάσετε  ...ένα λευκό t-shirt για να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να δημιουργήσουμε το δικό μας SPORTCAMP μπλουζάκι!