+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Δικαιούχων e-ΕΦΚΑ

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Δικαιούχων e-ΕΦΚΑ

Οι εγγραφέςστο Κατασκηνωτικό Πρόγραµµα e-ΕΦΚΑ 2023 ξεκίνησαν! Συμπληρώστε την αίτησή σας στον e-ΕΦΚΑ και χαρείτε το καλοκαίρι στην πιο  σύγχρονη, αθλητική, παιδική κατασκήνωση! 

Αυτό το καλοκαίρι…πάμε Sportcamp! 

Ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι συγκεκριμένων κατηγοριών μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχουν τα παιδιά σας (6-16 ετών) σε προγράμματα παιδικών κατασκηνώσεων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ). 

Οι  αιτήσεις συμμετοχής  θα υποβληθούν από τις 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00 έως και 7 Ιουνίου 2023 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους. Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Στη συνέχεια, οι αιτήσεις θα μοριοδοτηθούν με βάση το ύψος του πραγματικού οικογενειακού εισοδήματος. Αν επιλεγεί το παιδί σας, θα ειδοποιηθείτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για να εκτυπώσετε την κάρτα κατασκηνωτή.

 

Εγγραφείτε μέσω της πλατφόρμας του e-ΕΦΚΑ από  2 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 7 Ιουνίου στα επιδοτούμενα κατασκηνωτικά προγράμματα. Εγγραφή μέσω e-ΕΦΚΑ

 

 Οργανωθείτε, σας περιμένουν συναρπαστικές ημέρες γεμάτες αθλητικές δραστηριότητες & παιχνίδια στην φύση!

Οδηγίες υποβολής αιτήσεων