+30 27440 66860

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Πρώτη Ημέρα Κατασκήνωση

Η πρώτη ημέρα του παιδιού στην κατασκήνωση είναι πολύ σημαντική τόσο για το ίδιο το παιδί, όσο και για τους γονείς και την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσής μας.  Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ημέρα άφιξης του κατασκηνωτή.

Η διαδικασία άφιξης και αναχώρησης των κατασκηνωτών, θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υποδεχόμαστε το παιδί  σε προγραμματισμένο ωράριο, για το οποίο θα έχουν ενημερωθεί οι γονείς μερικές ημέρες νωρίτερα. Κατά την άφιξή του ο κατασκηνωτής θα θερμομετρείται από το νοσηλευτικό προσωπικό της κατασκήνωσης και ο γονέας θα συμπληρώνει ειδικό ερωτηματολόγιο / ιστορικό υγείας σχετικό με τον covid-19. Στον χώρο παραλαβής θα εισέρχεται ένας γονέας ανά κατασκηνωτή και θα φορά υποχρεωτικά μάσκα.
Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον ομαδάρχη του παιδιού σας και να τον ενημερώσετε για πιθανόν σημαντικά θέματα που το αφορούν. Η διαδικασία άφιξης, ολοκληρώνεται με το check-in του κατασκηνωτή και την παραλαβή της βαλίτσας η οποία μεταφέρεται από το προσωπικό μας στο δωμάτιο του παιδιού. Το παιδί σας  αποχαιρετά στον χώρο παραλαβής και τακτοποιείται στο δωμάτιο με την βοήθεια του ομαδάρχη του καθώς το πρόγραμμα ξεκινά αμέσως μετά!

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους κατασκηνωτές μας ξεκινά από την επόμενη ημέρα, οπότε και τα παιδιά θα σας ενημερώσουν για τις ημέρες και ώρες που θα επικοινωνούν μαζί σας. 

Κατά την άφιξη και αναχώρηση των κατασκηνωτών, οι γονείς δεν θα εισέρχονται στους χώρους της κατασκήνωσης.

Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να έχει στην βαλίτσα του όλα τα απαραίτητα είδη και να έχετε φτιάξει μαζί με το παιδί την βαλίτσα, ώστε να βρίσκει άμεσα και εύκολα ότι χρειάζεται. 

Η προσέλευση και η αποχώρησή των παιδιών γίνονται με φροντίδα των γονέων τους.